DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

MVP České Budějovice 19.-20.4. 2008

MVP České Budějovice

 
Na tuto výstavu jsme přihlásili poměrně hodně pejsků. Z anglických setrů to byla Eglantina Leslie Leven a Benjamin Leslie Leven. Egi si předváděla Nikol sama, Bana jsem musela vystavit já, protože Ben si hlídá vždy svoje a tak je agresivní na psy. Je to přeci jenom 5letý pes a má velkou sílu. Nikol by ho nezvládla. Bylo jí to líto, protože Bena si tam přihlásila sama.
S Egi šly ještě další 3 feny. Vzhledem k deštivému počasí, všichni pejskové zmokli. No a zrovna to stihla i Nikol s Egi. Ale i přes t, Egi dostala od pana Šonky V1, CAC a později i res. CACIBa.
Nikol ještě vystavovala Pehu ( Galant z MH). Omylem jsme Benjamina přihlásili do stejné třídy jako byl Peha, takže jsme si konkurovali. S námi ve třídě šel i Danger Shahrastani. Pehulka i Danger dostali VD. Ben dostal V1, CAC a později i titul CACIB.
Tracy byla ve třídě sama. Tu jsem také musela vystavovat já, protože Nikol by to už nestíhala. Kryli se nám borderky, setři a juniorhandling dohromady.

Anglický setr, rozhodčí : František Šonka
Třída otevřená
- Galant z Mešínské hájovny - VD
Pes jemné kostry, samičího vzhledu, velmi jemné hlavy a výrazným stopem a pyskem, delším suchým krkem, výrazný kohoutek, pevný hřbet, dobře nasazena a nesena oháňka, výrazné předhrudí, středně hluboký hrudník, osrstění standartní, velmi dobrá mechanika pohybu.
- Benjamin Leslie Leven - V1, CAC, CACIB
Pes středně silné kostry, zbarvení trikolor, ušlechtilé hlavy s výrazným stopem, středně dlouhým krkem, výrazným kohoutkem, spáditým hřbetem, dobře nasazena a nesena oháňka, výrazné předhrudí, hluboký hrudník, bohaté osrstění. Výborná mechanika pohybu.

Třída otevřená, feny
Eglantine Leslie Leven - V1, CAC, res. CACIB
Fena středně silné kostry, zbarvení trikolor, ušlechtilé hlavy s výrazným stopem a pyskem, delším krkem, výrazným kohoutkem, pevným hřbetem, dobře nasazená a nesená oháňka, středně hluboký hrudník, výrazně předhrudí, osrstění standartní, výborná mechanika pohybu.


           


Tracy jsem musela vystavit já, protože Nikol by jinak nestihla juniorhandling.

Border collie, rozhodčí : Milan Krinke
Nimbl Tracy from Gasko Prim - VN1

7 měsíců, ušlechtilá fena, příkladná pigmentace oka, na své stáří výborně anatomicky stavěná

Juniorhandling
Tento víkend byl ze všech nejlepší! Nikol první den s Egi a druhý den s Deepkem opravdu zazářili!! Po oba dva dny se umístila na 1.místě !
Druhý den v závěrečných soutěží musela Nikol udělat s Deepkem, novofundlandským psem, číslo 8. Ikdyž Deep je velký a těžko se mění s ním strany tak to zvládli krásně plynule!! Moc Vám děkujeme paní Hořáková! Je to i Vaše zásluha, že je Deep takový. Má skvělou povahu a krásně se s ním manipuluje.
       


 
BIS výstavy