DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

NVP Ostrava 12.-13.4. 2008

NVP Ostrava

Na tuto výstavu jsme se všichni moc těšili. Měla tady premiéru Nikolčina nová fenka anglického setra, Feliska. Na tuto výstavu byla hlášená ještě Tracy.
Nikol s Feliskou každý den pilně trénovali  bylo to znát. Vešli do kruhu a okamžitě byli středem pozornosti všech, co byli u kruhu. Posuzoval je pan František Šimek.
Říkal, že takový pohyb, jaký má Feli se obvykle nevidí ani u dospělého psa. Při postoji se Feliska také snažila. Po čtvrté konečně zůstala tak na 8 vteřin stát, což Nkol opravdu překvapilo. Když se jí koukal na zoubky, tak byl opět velmi překvapen. Feliska má druhé zuby a je svých 5 měsících plnochrupá! No prostě Feliska se pěkně předvedla a líbila se. Opravdu nás to moc moc potěšilo.

Anglický setr, rozhodčí : František Šimek
Třída dorostu - Fellise Leslie Leven - VN1


S Tracy šlo v kruhu 8 fen. A tentokrát šla i její tricolorní ségra Naughty but nice Gasko Prim. Tracy se dostala mezi nej 4. Tracy si vybojovala od pana Leoše Jančíka VN3!


Border collie, rozhodčí : Leoš Jančík
Třída dorostu - Nimbl Tracy from Gasko Prim - VN3 - 8 fen ve třídě


Juniorhanling
V sobotu šla Nikol opět s Egi, se kterou vybojovali nádherné 1.místo !! Posuzovala paní Alena Košťálová.
V neděli měla opět vypůjčeného novofundlandského psa Deepka. V  závěrečném kruhu nebyl položen koberec, takže se Deepkovi nechtělo běhat, klouzalo se mu to. Postoupili jsme do semifinále. Posuzovala paní Lenka Frnčová.